Wat is Epson Digigraphie® ?


Digigraphie® van Epson


Digigraphie garandeert de hoogste standaarden voor digitale kunst producties. Met Digigraphie profiteert de kunstwereld van de vooruitgang van de digitale technologie en hebben de geproduceerde werken een uitzonderlijk kwaliteit en duurzaamheid.

Digitale afdrukken die in aanmerking komen voor de Digigraphie stempel worden geproduceerd met de Epson Stylus Pro 11880 professionele printer met UltraChrome™ K3-inkt met Vivid Magenta in combinatie met een ruim aanbod van gecertificeerde papieren. De Epson Stylus Pro 11880 printer range, UltraChrome inkt en het papier assortiment bieden een aantal kenmerken die aan de hoogste verwachtingen van de profesionele fotografen, kunstenaars en musea voldoen. Ze omvatten het breedste kleurengamma. De vloeiende gradatie en de absolute controle over de toon en de tint van zwart-wit afdrukken dankzij de drie dichtheden van zwarte inkt en een geavanceerde printerdriver. Consistentie van de output met de vaste Micro Piezo™-printkop en de levensduur van prints met het gepatenteerde Epson pigment inkt proces.

Digigraphie is een internationaal label van uitmuntendheid op basis van nauwkeurige criteria en strikte gebruiksregels.Waarom Digigraphie® ?De Digigraphie prints kunnen vergezeld zijn van een certificaat met label. Elke certificaat is genummerd, voorzien van een stempel en ondertekend.
Elke afdruk maakt deel uit van een beperkte oplage volgens het concept van de kunstenaar.

Op deze manier behouden de kunstenaars hun controle over de kwaliteit en kwantiteit van hun productie en zijn hun klanten verzekerd van de originaliteit van hun werk.


Lees meer op de officiele website


Download de folder